Cargando...

beschuldigen van betrokkenheid

Temas de Geología General
sweet
Fluorita
Mensajes: 3396
Registrado: Mar, 31 Oct 2017, 04:00
Gender: None specified

beschuldigen van betrokkenheid

Mensajepor sweet » Lun, 13 Ago 2018, 02:00

"We zijn op zoek naar code rood voor de heer Julio Borges," zei communicatieminister Jorge Rodriguez, verwijzend Adidas Superstar Womens White naar de voormalige spreker van de Nationale Assemblee.

Het verzoek om een ??Interpol rode waarschuwing - waarin de politie in een ander land wordt opgeroepen om een ??verdachte gezocht in een andere te lokaliseren en voorlopig te arresteren - volgt wat de Venezolaanse functionarissen zeiden dat een drone-moordaanslag op Maduro was afgelopen weekend. Twee drones vol explosieven vlogen naar Maduro terwijl hij was aanwezig bij een militaire parade in Caracas, zeiden ambtenaren. Nike Air Presto Damen Toen een ontploffing plaatsvond, werden soldaten gezien in paniek wegrennen.

Volgens de autoriteiten hebben ze 10 verdachten aangehouden die ze beschuldigen van betrokkenheid met steun uit het naburige Colombia en van niet-ge?dentificeerde personen in de Verenigde Staten. Nog eens 10 niet-ge?dentificeerde mensen zijn betrokken en nog niet gearresteerd, Nike Internationalist Mujer zei de regering.

Een van de gedetineerden is een andere oppositie-wetgever, Juan Requesens, die deze week in beslag werd genomen door inlichtingenfunctionarissen bij zijn huis. De overheid van Maldur zei dat Requesens sindsdien heeft toegegeven te hebben gecommuniceerd via een berichtendienst met een andere gearresteerde verdachte, de gepensioneerde Nike Air Max 90 Mujer Rosa soldaat Juan Monasterios, die naar verluidt bekend om deel te nemen aan de aanval.

"De ex-afgevaardigde Requesens en Borges waren direct betrokken bij de planning en uitvoering als medeplichtigen en als meesterbreinen," beschuldigde Rodriguez. Hij noemde beide mannen "lafaards".

Rodriguez presenteerde een video-uittreksel van 47 seconden waarin Requesens werd gehoord die een officier van justitie vertelde dat Borges hem had gevraagd om Monasterios over de grens met Colombia te Nike Air Max 90 Femme Blanche smokkelen.

Maduro liet op maandag een video horen die naar verluidt van Monasterios was, zijn gezicht vertroebelde en zei dat hij hulp had gekregen van Requesens en een Venezolaanse immigratieambtenaar om de grens met Colombia over te steken.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados

cron