Cargando...

onderwijsfaculteit binnenging

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 1569
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

onderwijsfaculteit binnenging

Mensajepor Banning » Mar, 17 Abr 2018, 06:48

Een schutter opende donderdag het vuur aan een Turkse universiteit en vermoordde vier academici die hij zag als voorstanders van een islamitische geestelijke die door de regering werd beschuldigd van een mislukte staatsgreep in 2016, zei de rector van de universiteit.
De politie arresteerde de schutter bij de Osmangazi-universiteit in de stad Eskisehir nabij de hoofdstad Ankara, zei het door de staat gerunde persbureau Nike Air Max Zero Femme Anadolu.
Een verslaggever van Anadolu vertelde omroep CNN Turk dat de schutter zich had overgegeven en niet probeerde te ontsnappen.
Osmangazi University rector Hasan Gonen zei dat de schutter als onderzoeker aan de instelling had gewerkt en de assistent-decaan, faculteitssecretaris, een docent en een medewerker van de onderwijsfaculteit dodelijk had doodgeschoten.

Gonen zei dat hij geloofde dat de aanvaller op zoek was naar de decaan, die op dat moment niet in het gebouw was, toen hij de onderwijsfaculteit binnenging en het vuur opende.
"Deze persoon had beweerd dat sommige leden van de universiteit lid waren van de FETO [internationale islamitische beweging], en hij had soortgelijke vorderingen gemaakt voor de rechtbank," zei Gonen met een acroniem dat het netwerk van de in de VS gevestigde geestelijke Fethullah Gulen aanduidt.
De Nike Cortez Damen Turkse regering beschuldigt Gulen, die sinds 1999 in Pennsylvania heeft geleefd, in ballingschap in Pennsylvania, van het feit dat hij de mislukte poging van juli 2016 van delen van de strijdkrachten om President Tayyip Erdogan ten val te brengen heeft georkestreerd. Meer dan 250 mensen werden gedood tijdens het coup-bod. Asics Gel Quantum 360 Femme Gulen ontkent betrokkenheid.

Echter, Starry Lee Wai-koning, voorzitter van de Democratische Alliantie voor de Verbetering en Vooruitgang van Hong Kong, was het daar niet mee eens en zei dat de partij het goed had met de training en opvolgingsplanning, en het was "waarschijnlijk dat er DAB-veteranen zullen aftreden. "Voor de algemene verkiezingen van 2020. Negen van de 13 jongere pro-establishment politici zijn van de DAB.
Ze zei dat Cheng's recente nederlaag van de pan-democraat academische Edward Yiu Chung-yim een ??goed voorbeeld was van hoe districtsraadsleden aantrekkelijker konden zijn dan activisten.
Lee zei dat als de DAB de politieke training moest verbeteren, het voor leden zou zijn die ge?nteresseerd waren om tot de regering toe te treden.
Momenteel zijn vier van hen als politieke aangestelden in het kabinet van de Nike Air Max Command Womens Hongaarse leider Carrie Lam Cheng Yuet-ngor, met inbegrip van Lau Kong-wah, de secretaris voor binnenlandse zaken.
Choy zei dat het niet alleen het lokale kamp was dat ge?nteresseerd was in politieke opvolging.
"Na de recente tussentijdse verkiezingen was het moreel van het kamp erg goed," zei Choy. "Beijing zou ook graag zien dat meer jonge, professionele en goed opgeleide pro-establishment politici in Legco."

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 6 invitados

cron