Cargando...

classificati in ginocchio indice

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 2272
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

classificati in ginocchio indice

Mensajepor Banning » Vie, 12 Jul 2019, 05:00

Onze twee primaire eindpunten waren de pati?nt Adidas Zx 700 Donna gerapporteerde kniefunctie op twee jaar en de dijspierkracht na drie maanden. Het primaire gerapporteerde eindpunt was een verandering van baseline naar twee jaar in KOOS4, gedefinieerd als de gemiddelde score voor vier van de vijf knieletselscores en osteoartritis outcome score (KOOS) subscale scores voor pijn, andere symptomen, functie in sport en recreatie en knie gerelateerde kwaliteit van leven. KOOS is betrouwbaar en heeft inhoudsvaliditeit voor pati?nten met meniscusscheuren en osteoartritis. [21,22] Het bestaat uit 42 items gescoord van 0-4 op een Likert-schaal. Subscale scores worden apart berekend en omgezet naar een schaal van 0 (slechtste) tot 100 (beste). A priori leidde een klinisch relevant verschil van 10 punten tot de berekening van de steekproefomvang. Om de klinische interpretatie beter te begeleiden, hebben Nike Air Max 2017 Heren we onderzoeksspecifiek en subschaalspecifieke cut-offs post-hoc berekend door de gemiddelde KOOS-subscale score af te trekken voor degenen die rapporteren dat de "onveranderde" kniefunctie is van degenen die een "betere" kniefunctie rapporteren na twee jaar, op een vijf punt algemene beoordelingsschaal (veel beter, beter, ongewijzigd, slechter of veel Nike Roshe Run Damen slechter).

Ervaren fysiotherapeuten gebruikten gedetailleerde testprotocollen om gegevens over spierkracht te verzamelen. Een Biodex 6000-dynamometer werd gebruikt om de sterkte van concentrische isokinetische spieren van quadriceps en hamstrings te testen. De uitkomsten waren het hoogste koppel en het totale werk voor zowel knie-extensie als knieflexie met 60 graden per seconde. De betrouwbaarheid voor isokinetische spiertesten is bevredigend.

De resultaten van de secundaire pati?nt waren de vijf KOOS-subschalen en de samenvattingen van de samenvatting van de fysische componenten en de samenvatting van de mentale componenten van het korte formulier 36-item (SF-36). [25] Secundaire objectieve uitkomsten waren dijspiersterkte en testresultaten van de resultaten van de onderste ledematen.

We hebben drie betrouwbare en geldige Nike Air Max Sequent 2 Dames prestatietests [26-28] gebruikt om de functie van de onderste ledematen te evalueren: de one-leg-hop-test op afstand (meetlengte in centimeters), de 6 m getimede hop-test (meettijd in seconden) en de kniebochten test (meet het maximale aantal in 30 seconden). Deze testprocedures zijn eerder beschreven. [29] Het testprotocol omvatte een warming-up van 10 minuten op een stilstaande fiets, gevolgd door de prestatietests van de spierkracht en de onderste ledematen. De eerste test die werd getest, werd bepaald door randomisatie en dezelfde volgorde werd toegepast bij de follow-upbeoordelingen. Tests van dijspierkracht en prestaties van de onderste ledematen werden uitgevoerd bij baseline en bij follow-ups van drie en 12 maanden.

Bijwerkingen en ernstige bijwerkingen werden geregistreerd en ondergebracht in index knee of andere sites. Adidas Superstar Herren Bij alle vervolgbeoordelingen vroegen we de deelnemers naar mogelijke bijwerkingen, en bij de follow-up van twee jaar controleerden we de medische kaarten van de deelnemende ziekenhuizen. We hebben situaties gedefinieerd waarin deelnemers gezondheidszorg zochten als bijwerkingen, met overlijden, cardiovasculaire of gastro-intestinale gebeurtenissen, diepe veneuze trombose, longembolie en systemische of lokale infecties die als ernstige bijwerkingen werden geclassificeerd. We classificeerden knieklachten zoals pijn, zwelling, instabiliteit en verminderde bewegingsuitslag als bijwerkingen alleen als de deelnemer behandeling zocht. De deelnemers werden aangemoedigd om contact op te nemen met de deelnemende ziekenhuizen voor extra kliniekbezoeken met de orthopedisch chirurg, indien nodig.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Google [Bot] y 1 invitado

cron