Cargando...

toeschrijven aangezien het de binnenzool

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 2462
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

toeschrijven aangezien het de binnenzool

Mensajepor Banning » Vie, 09 Nov 2018, 05:27

Als lopers brengen we natuurlijk veel tijd door met obsessies maken over onze schoenen, maar wat we bijna nooit een gedachte geven over de binnenzolen.

Ja, ik heb het over Adidas Zx 700 Damen de flinterdunne stukjes schuim die op de bodem van onze schoenen liggen.

Voor mijzelf heb ik altijd een perceptie gehad van op de plank liggende inlegzolen, deze rigide plastic inserts voor mensen die ischias hebben of de hele dag op beton staan. Dus toen ik werd benaderd om de RUNPRO CurrexSOLE te beoordelen, was ik behoorlijk sceptisch.

Echter, na een paar maanden van slijtage en meer dan 200+ mijl gelogd denk ik dat ik een serieuze paradigmaverschuiving heb gehad.

Wie is CurrexSole?
Het merk dankt zijn naam aan Currex, de Latijnse koning van hardlopen.

Het bedrijf is gevestigd in Hamburg, Duitsland en werd in 1999 opgericht door Bj?rn Gustafsson, een sportwetenschapper die gespecialiseerd is in bewegingsanalyse. Bj?rn was junior wereldkampioen in de Olympische afstand triatlon voordat een ernstige blessure hem op het pad Nike Air Max 2016 Dames bracht dat hij nu reist.

Een recente blinde studie uitgevoerd aan de Duitse Sport Universiteit van Keulen in januari van dit jaar testte de CurrexSole tegen vijf andere merken in dezelfde markt. De tests maten het draagcomfort en de druk in de voeten. De eindresultaten van de tests toonden aan dat niet alleen het waargenomen comfort door hardlopers werd waargenomen, maar er was ook een vermindering van de piekvoetdruk.

De binnenzool produceerde niet alleen de bovenstaande resultaten, maar het hoogste draagcomfort zonder voetzoolspanning was de Currex binnenzool.

Wat is de RUNPRO-binnenzool?
De CurrexSOLE RUNPRO is een goed ontworpen en ontwikkeld product dat absoluut runner-specifiek is. Het zoolplatform wordt samengesteld met behulp van drie lagen:

De bovenste laag, het blauw dat het meest zichtbaar is, is een microvezelmateriaal dat zacht en snel droogt.
De middelste laag, Nike Air Max 97 Damen niet zichtbaar, is een geheugenschuimmateriaal ge?mpregneerd met houtskool om de geur onder controle te houden. Na enkele honderden kilometers behoudt dit schuim nog steeds zijn eigenschappen en vertoont het weinig sporen van slijtage. Sinds ik deze binnenzool heb gebruikt, heb ik een vermindering van blaren en hotspots opgemerkt op mijn langere runs die meer dan 20 kilometer hebben bereikt. Ik zou het aan deze laag toeschrijven aangezien het de binnenzool in staat stelde om zich naar mijn voet te vormen en onnodige bewegingen te beperken.
De laatste onderste laag, de Nike Air Huarache Mujer uniforme grijze honingraat op de bodem, is een mengsel van rubber en EVA. Deze laag biedt niet alleen ruimte, maar ik voelde me ook geholpen om de impact te verminderen en bounce te bieden.
Door de zool over de onderkant te kantelen, komen de drie belangrijkste technische componenten naar voren die helpen de binnenzool dynamisch en ondersteunend te maken. In de boog van de binnenzool zit wat lijkt op een stijve kunststof brug. Dit is de 3D DAT of Dynamic Arch-technologie. Deze nylon brug is beslist niet het harde plastic bewegingsbeperkende blok dat ik verwachtte dat het zou zijn. Wat ik ervoer was een vermindering van overmatige bewegingen en het vermogen tot natuurlijke pronatie om nog steeds te gebeuren door de loopcyclus. De brug gedraagt ??zich ook als een veer die energie opslaat toen ik in de loopcyclus kwam en me Nike Air Max 90 Dames vervolgens door de lucht stuurde. Natuurlijke ondersteuning en voortstuwing allemaal in één briljant!

Gepositioneerd aan de uiteinden van de binnenzool, de hiel en de middenvoetsbeentjes, zijn de Poron-dempingscomponenten. De hiel heeft een medium rebound Poron-pad. De pad is ontworpen om schokdemping te bieden zonder aanzienlijk verlies van energieretour. Ik merkte wel een vermindering van de schok, vooral bij het afdalen van de afdaling over het pad en langs de harde, betonnen paden. Een feloranje Propo + pad is in de voorvoet aangebracht. Propo + heeft meer aandrijfeigenschappen dan demping die samen met de DAT-brug extra stuiteren en voortstuwing bieden.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Bing [Bot] y 2 invitados