Cargando...

waardoor mannen spieren kunnen

Temas de Geología General
sweet
Fluorita
Mensajes: 3396
Registrado: Mar, 31 Oct 2017, 04:00
Gender: None specified

waardoor mannen spieren kunnen

Mensajepor sweet » Lun, 16 Jul 2018, 01:20

Wanneer een geplande rustdag een rustweek wordt, houdt een zeurende blessure je tegen rennen of je bent op vakantie, je kunt een beetje schuldig lijken te zijn over een Adidas ZX 700 Womens afgenomen oefeningsgewoonte. Dan is er de angst voor hoeveel fitheid je zult verliezen.

"Als je maar een paar dagen vrij neemt, kan je lichaam zich herstellen, glycogeenvoorraden aanvullen, zich aanpassen aan de training en sterker worden, om maar te zwijgen over je geestelijk opfrissen, zodat je weer enthousiast bent om te rennen", legt oefening uit Fysioloog Op korte Nike Air Force 1 Suede termijn wordt uw bloeddruk onmiddellijk be?nvloed, omdat rennen de bloedtoevoer naar het hart verhoogt en dit op zijn beurt uw bloedvaten doet verbreden om grotere circulatie mogelijk te maken. De slagaders blijven zo lang tot 24 uur voordat ze weer normaal worden als je ze niet oefent. Maar deze effecten zijn slechts tijdelijk en het is pas na 12 weken dat uw slagaders Asics Gel Lyte 3 Mujer kunnen beginnen te verkleinen en verharden als u inactief blijft.

Wat te doen: zelfs als u niet kunt rennen, kunnen andere vormen van aerobics, zoals 60 minuten lopen, helpen uw bloeddruk laag te houden. Studies hebben aangetoond dat vrouwen die minstens drie uur per week flink doorliepen, dezelfde bescherming hadden tegen hartziekten als vrouwen die 90 minuten per week renden.

SPIEREN
Als vrouw is het moeilijk om dramatische spierveranderingen te cre?ren door alleen te Adidas Zx 500 Womens werken, omdat we lagere testosteronspiegels hebben, waardoor mannen spieren kunnen opbouwen. Maar het verbetert wel de tonus, kracht en elasticiteit in de spiervezels, vooral met toegevoegde heuveltraining en tempo-inspanningen. Betekent dit dat wanneer we stoppen met rennen al onze spieren in vet veranderen? Maar als je meer dan zes weken vrij neemt, verlies je Nike Air Huarache Donna spieruithoudingsvermogen, kracht en tonus.

Wat te doen: hoe snel krijg je spierkracht en uithoudingsvermogen terug, afhankelijk van hoe vaak je traint, maar het beste nieuws voor degenen die uiteindelijk veel tijd nodig hebben om uit te stappen? Je zult sneller grotere verbeteringen zien dan iemand die fitter is.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Baidu [Spider] y 10 invitados

cron