Cargando...

over de stappen van

Temas de Geología General
sweet
Fluorita
Mensajes: 3396
Registrado: Mar, 31 Oct 2017, 04:00
Gender: None specified

over de stappen van

Mensajepor sweet » Lun, 25 Jun 2018, 04:43

"Je kunt de mantel van een journalist niet opleggen zoals Bill Good is - zelfs als een redacteur - en dan dit soort activisme over dit soort kwesties gaan doen," zei Sean Holman, die journalistiek doceert aan de Mount Royal University in Calgary.

"Ik denk dat dat mensen gewoon in verwarring brengt - het Adidas Superstar Womens cre?ert een ambigu?teit in de publieke opinie over wat de verantwoordelijkheden van journalisten zijn en wat we wel of niet moeten doen.

"Hij kan een standpunt innemen ten gunste van een bepaalde positie, maar het is nogal iets anders voor hem om reclame te maken voor een bepaalde politieke positie. Dat is gewoon verwarrend voor luisteraars. '

Good heeft zijn betrokkenheid bij de Nike Air Max 90 Mujer Baratas FairReferendum.com-campagne bekendgemaakt aan het management van News 1130, aldus nieuwsdirecteur Charmaine de Silva.

En de advertenties van de campagne met de stem van Good zijn als zodanig gelabeld voordat ze uitzenden, zei ze.

"Elke toekomstige editorials waar hij over dit onderwerp praat, is het redelijk om te zeggen dat onze luisteraars heel duidelijk worden verteld over zijn rol in de situatie", vertelde ze de Star in een telefonisch interview.

"En Nike Air Max Command Mujer voordat de advertenties op ons station worden weergegeven, willen we ervoor zorgen dat luisteraars op de hoogte zijn van het bericht dat het is betaald.

"Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er een duidelijk verschil is tussen onze nieuwsinhoud en onze redactionele inhoud, en tussen inhoud gemaakt door News 1130 en door een derde partij."

Good heeft verschillende malen Adidas Tubular Damen gebruikgemaakt van zijn Minute With Bill Good-platform om aspecten van het referendum over de verkiezingen te bekritiseren, een mening die strookt met zijn robocall-boodschap.

"Ik denk dat het tijd is om B.S. over de stappen van de NDP om ons kiesstelsel te hervormen, "zei hij in zijn column van 26 april.

"Ik weet dat er veel van jullie zijn die een vorm van evenredige vertegenwoordiging prefereren, maar zeker als we een monumentale verandering Adidas Zx 700 Femme in ons stemsysteem willen accepteren, moet dit met transparantie gebeuren ... Het lijkt erop dat ze vastbesloten zijn om het proces te manipuleren .”

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Bing [Bot] y 16 invitados

cron