Cargando...

beginnen met een openingsceremonie

Temas de Geología General
sweet
Fluorita
Mensajes: 3396
Registrado: Mar, 31 Oct 2017, 04:00
Gender: None specified

beginnen met een openingsceremonie

Mensajepor sweet » Lun, 25 Jun 2018, 04:18

Yonge-Dundas Square wordt overgenomen door grote pruiken, hoge hakken, felle mode en nog feller optredens, terwijl drag queens en Adidas ZX 700 Mujer kings het podium betreden tot 23.00 uur. Met een speciale gastoptreden en een sleepwedstrijd, is het er één voor de boeken.

Yalla Barra, 18:00 uur in North Stage

Yalla Barra - Arabisch voor "come out / out" - met Arabische ridders, een Church Street-dance / performance party die tot doel heeft eenheid, begrip en liefde voor de LGBTQ + -gemeenschap in het Midden-Oosten te bevorderen door middel van een mix van traditionele en moderne speelstijlen.

35 jaar AIDS-activisme, 18.30 uur bij Innis Town Hall, University of Toronto

Activisten zullen praten over de historische strijd voor rechten voor mensen die leven met aids / hiv, en schetsen zowel waar we in het verleden zijn geweest als recentere pleitbezorgingsoverwinningen. Het paneel gaat tot 20.00 uur

Niet te moe van zaterdag? Hier zijn enkele van de zondag line-up:

Faith in Pride:Adidas Yeezy Boost 350 Damen Church on Church, 11 uur in de North Stage

Mensen met alle geloofsachtergronden, seksualiteit en genderidentiteiten worden uitgenodigd om lid te worden van de Metropolitan Community Church voor Canada's grootste outdooraanbidding op Church St. om de Pride-evenementen van de dag te beginnen.

Transfest, 1:00 uur bij Buddies in Pride Stage in Bad Times

Een viering van niet-cisgender identiteiten Adidas Superstar Dames Groen gespeeld door muziek en performance, het is een speeltuin voor trans en niet-gender conformerende ervaringen bij Pride.

King Hour, 2:00 uur in het TD Village Stage

Een uur vol drakenkoning optredens van enkele van Toronto's beste.

Flex 'n' Fluid, 2 uur 's avonds in het Zuiden

Deze "gender-and-mind-bending" -evenement duurt tot 23.00 uur. en bevat een reeks artiesten en artiesten die vloeiendheid in seksualiteit, gender, identiteit en Nike Air Max Classic BW Womensartistieke expressie belichamen.

Pan Dulce, 16:00 uur in het TD Village Stage

Een viering van de Latinx queer community die zich richt op het overstijgen van gender binaries en de kruisende identiteiten van Latijns-Amerikaanse mensen benadrukt, het zal een line-up van DJ's en artiesten bevatten.

Ninjichaag, 17:00 uur bij Alexander St. Parkette

Een viering van de twee-spiritistische gemeenschap van Nike Metcon Mujer Toronto komt naar deze parkette, te beginnen met een openingsceremonie 's middags onder leiding van twee-geest ouderling Ma-Nee Chacaby vóór de parade. Om 17:00 uur het evenement begint opnieuw met een reeks artiesten en speciale gasten om de inheemse gemeenschap te eren.

PRIDE PARADE, 14.00 uur op de hoek van Bloor en Church Sts.

Het hoogtepunt van Pride-maand - de grote parade zelf - zal Yonge St. naar het podium van Dundas Square stampen, met meer dan 120 groepen op mars. Verwacht floats van elke afmeting en kleur, demonstranten met belangrijke boodschappen van hoop en verandering ten goede, een uitgestoken hand uit elke arm van de queer community en een onmogelijke hoeveelheid glitter en streamers.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 15 invitados

cron