Cargando...

om te luisteren naar en samen

Temas de Geología General
sweet
Fluorita
Mensajes: 3396
Registrado: Mar, 31 Oct 2017, 04:00
Gender: None specified

om te luisteren naar en samen

Mensajepor sweet » Mar, 19 Jun 2018, 02:53

Na net afgestudeerd te zijn op de middelbare school, zei Nike Air Max Tavas Donnahij dat hij van plan is om een ??heel jaar lang te werken voor maart voor ons leven, wat betekent dat hij in het komende jaar meerdere keren naar Chicago zal terugkeren om met lokale groepen te werken.

"Wat kunnen we beter doen," vertelde hij Erica Nanton, 32, die in de buurt woont, terwijl ze allebei in de verstikkende hitte onder de schaduw van een boom stonden.

Lees verder:

Studentenopstoppingen een oproep voor wapenbeheersing op Columbine-jubileum

Middelbare schoolstudenten in Florida gebruiken verplichte transparante rugzakken om geweergeweld te protesteren

Honderdduizenden verzamelen zich in maart voor onze levens, demonstraties met vuurwapens ge?nspireerd door studenten

Ze moedigde hem aan om tijd door Adidas Yeezy Boost 350 Femme te brengen in lokale horecagelegenheden, waar hij direct kon horen wat elke buurt nodig heeft om stabiliteit te Nike Air Max 2016 Donna cre?ren.

Hogg zei tot zijn activisme dat hij nooit besefte hoe geweld in verwaarloosde zwarte en Spaanse buurten anders wordt beoordeeld dan geweld in de meerderheid van blanke gemeenschappen zoals Parkland.

Hij zei dat het van vitaal belang is voor wetgevers om te luisteren naar en samen te werken met mensen in stedelijke gebieden om te begrijpen hoe geweld hen be?nvloedt - iets wat hij in het hele land van plan is te doen.

De uitbetaling, zei hij, zal later komen als sommigen in zijn generatie voor politiek ambt aan de haal gaan.

"Concurrentie op de markt van verkiezingen is hoe we Amerika ten goede kunnen veranderen," zei hij.

"De vorige generatie heeft ons niet in de steek gelaten, het is het gebrek aan stemmen dat Adidas Superstar Damen Bunt ons heeft gefaald. Het is tijd om dat te veranderen. "

Behalve een licht veiligheidsdetail en media-handlers werden zowel het middagevenement als het avondhuis gerund door de tieners zelf, een beslissing die Kasky zei was de enige manier om hun beweging authentiek te houden.

"Als we de kern van onze groep jong houden, is het puur," zei hij.

Bij een unitaire kerk in Naperville, ten westen van Chicago, liepen meer dan een dozijn studenten een podium op in stoelen terwijl twee studenten als moderators aan het werk waren, waarbij ze vragen van zowel het publiek als van kijkers via een live-streaming sessie op een laptop namen .

Het gesprek van twee uur circuleerde tussen de drie groepen op het toneel: die uit Parkland,Nike Air Max 2017 Mujer die uit Chicago en vier tieners uit het Naperville-gebied.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 4 invitados

cron