Cargando...

snel over het circuit rende

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 2272
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

snel over het circuit rende

Mensajepor Banning » Vie, 15 Jun 2018, 05:52

In de wetenschappelijke gemeenschap zijn we nog steeds overspoeld door zijn prestaties in undergrad en grad school, dus sturen we minions van veronderstelde opgeleide natuurwetenschappersexperts naar de buitenwereld om coaches, trainers, PT's te zijn, wat dan Nike Air Pegasus 83 Womens ook die denken dat het ertoe doet. Nu, als je een goede professor krijgt, zullen ze er terecht op wijzen dat dingen zoals Lactate Threshold beter correleren met de prestaties, enzovoort, wat de obsessie helpt, maar zeker niet afschrikt.

Dit Adidas Eqt Support Adv Femme bleek vrij briljant te zijn, toen een student, nadat hij had gezien hoe een van mijn hardlopers vrij snel over het circuit rende, me vroeg wat zijn Vo2max was. Houd nu in gedachten dat dit een kind was dat een lage 4 minutemiler was met vrij indrukwekkende PR's. Maar ze vroeg, wat is VO2max was, niet hoe snel hij liep. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, of misschien leen ik die ene vraag buitenproportioneel en generaliserend, maar de vragen die mensen stellen, geven je een kijkje in iemands gemoedstoestand. Je krijgt te zien wat belangrijk voor hen is.

Om de bevindingen in de wetenschappelijke Nike Internationalist Mujer gemeenschap te weerleggen dat VO2max niet de voorspeller is van de prestaties die ze ooit dachten, hebben de meeste onderzoekers de truc getrokken om de nadruk te verleggen. Ze erkennen nu snel dat de test zelf geen geweldige voorspeller is en dat ze ons niet vertellen dat 'je in de club zit' van goed getrainde atleten, het zegt je niet zoveel. Dus in plaats van de test te schrappen, misschien om historische redenen, hebben ze een manier bedacht om het nuttig te laten lijken.

Het concept van vVo2max (of de snelheid van Vo2max) heeft de dag gered. Zie je, vVo2max is een eenvoudig concept, het is de snelheid waarmee een persoon rent zodra ze hun VO2max hebben bereikt tijdens de tredmolentest.

En raad eens? Het correleert behoorlijk goed met prestaties! Dus hoe sneller je op de loopband komt voordat je uitgeput raakt, hoe sneller ze op Adidas Nmd Donna het circuit zijn.

Op het eerste gezicht lijkt dit geweldig. Het geeft ons een reden om opnieuw een VO2max-test te doen. Niet alleen krijgen we aan het eind een of ander chique nummer dat vermoedelijk iets belangrijks vertelt, omdat het complex klinkt, maar we krijgen ook iets dat heel goed correleert met de prestaties. De VO2max-test wordt opgeslagen.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron