Cargando...

Casemiro för att kunna ta emot Ryssland tröja

Temas de Geología General
vmbilligtfotbol
Talco
Mensajes: 3
Registrado: Jue, 01 Mar 2018, 03:17
Gender: None specified

Casemiro för att kunna ta emot Ryssland tröja

Mensajepor vmbilligtfotbol » Lun, 28 May 2018, 03:34

Därför har taktiken och lagvalet fått en viss tanke före showdownen i Kiev, och den största delen av betoningen har varit på mentala sidan av spelet. Vem har mer hunger, som kan styra sina känslor bättre, kan Real Madrid fortsätta att muddra sina innards när de Ryssland tröja möter viljan att vinna och till sist, känner Liverpool verkligen att de hör hemma här.

Det är Imagen inte uppenbarande saker att ta reda på att elitfotbollsspelarna svälter för framgång oavsett hur mycket de har upplevt tidigare. Men i veckan som leder fram till Champions League-finalen har Real Madrid tvingats förklara varför de är så framgångsrika i Europa. Mycket av det kommer VM Argentina MESSI tröja att kunna förbli hungrig som de glömmer det förflutna. "Jag är aldrig nöjd", sa Luka Modric i en intervju med El Pais dagen före matchen. "Jag vill alltid ha mer. När jag gör något, vill jag göra det på bästa möjliga sätt."

En liknande fråga skickades till Sergio Ramos, och han svarade med att han inte trodde att det var mänskligt möjligt för Liverpool att vara hungrigare än Real Madrid. "På lördag", sa han, "vi kommer att lämna våra själar på planen."
Zinedine Zidane och Jurgen Klopp avskedade i sindslaget i UCL-finalen. ESPN-illustration

Zidane har ett komplett komplement att välja från och uppkallade alla spelare i truppen för att resa till Ukraina i vad som har blivit en fungerande tradition för lagförening, även om han kommer att behöva lämna några av dem. Zidane sa att han skulle ha huvudvärk att plocka laget och ser inte fram emot de beslut som ligger framför honom.

Såvitt dessa beslut går, om du skulle ranka Real Madrids spelare baserat på formulär, skulle Gareth Bale vara i topp tre. Men det här är inte en enkel algoritm och traditionell logik gäller inte. Karim Benzema måste införas i ett eventuellt scenario och det påverkar allas värde och plats Argentina tröja inom laget. Det förutsätter att Zidane fortfarande räknar med honom. En av Isco, Bale eller Benzema kommer att bli utelämnad och det är beslutet som kommer att orsaka Zidane mest Portugal tröja problem.

Det verkar också som om en utelämnande av Casemiro för att kunna ta emot en annan angripande spelare skulle vara ett misstag av Zidane och verkar osannolikt med tanke på de problem som Marcelos frånvaro på baksidan och det fokus som har varit på honom i uppbyggnaden till spelet. Den brasilianska defensiva mittfältaren måste få sin perifera vision finjusterad för Sadio Mane och Roberto Firmino som surrar om honom på jakt efter utrymme och fördel. Zidans jobb är att fylla de områden där de två tenderar att dyka upp.

Den fysiologiska sidan av spelet kommer att ses i hur lagen stämmer och hur de går för att försöka vinna. Om Liverpool känner, som vissa föreslår, välsignade för att vara i en Champions League-finalen, så kommer inte förlust att verka så illa. De kan spela med en djävul-maj-vård attityd och du kan argumentera för att detta är när de är farligaste.

Real Madrid, som har en milstolpe av episka proportioner inom röra avstånd, måste dubbla ner på Ramos löfte att de kommer att lämna sina själar på fältet, eftersom inget annat kommer att göra på årets största natt i europeisk fotboll.

När Zidane och Klopp går ut för att försöka sluta debatten om vad de faktiskt gör på bänken kan vinnaren döda den chatten plötsligt. Förloraren kan emellertid svara på frågor om sitt värde långt efter att lamporna stänger av vid Olimpiyskiy National Sports Complex på lördagskvällen i Kiev.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: ghrh64 y 2 invitados

cron