Cargando...

We hebben geprobeerd een compliment

Temas de Geología General
sweet
Fluorita
Mensajes: 3396
Registrado: Mar, 31 Oct 2017, 04:00
Gender: None specified

We hebben geprobeerd een compliment

Mensajepor sweet » Vie, 27 Abr 2018, 03:52

Uiteindelijk zorgde het duo voor een plek op de hoofdstrip in Wellington, net om de hoek van het veelgeroemde hotel Drake Devonshire. De zakenstrook in de stad racet om de toeristische trekpleister van het boetiekhotel in te halen, een feit dat een bedrijf als The General ten goede komt, een bedrijf met kameleonkwaliteiten.

"Er werd verondersteld dat we een Adidas Tubular Womens high-end plek zouden zijn omdat we van de stad komen, en dat het erg duur zou zijn voor de lokale bevolking." Er was een dergelijke aarzeling. Maar Adidas Gazelle Damen toen we zeiden: we zullen sigaretten en snoep, we zullen goedkope strandhanddoeken hebben. ', het ontwapende mensen onmiddellijk en ze waren er super enthousiast Nike Air Force 1 Femme over.

Er is geen supermarkt in de stad, dus er was een kans voor ons om hier een gat te vullen. We hebben biologische producten, lokale producten en speciaal voedsel meegenomen, omdat je ze nergens kunt krijgen. Ook sluit de apotheek in het weekend om twee uur, dus tandenborstels doen het heel goed, omdat veel mensen dat soort dingen vergeten. We hebben geprobeerd een compliment te geven aan wat hier al was. "

Er is geen supermarkt in de stad, dus er was een kans voor ons om hier een gat te dichten. De pop-upwinkel, gelegen op 20 minuten van hun nieuwe permanente locatie, pakt naast de massale uittocht van koffers aan het eind van de zomer. Wat betreft de winkel, de generaal is www.spieleseinfach.de aan het opklimmen om zijn eerste winter onder ogen te zien. Het bedrijfsleven is gestoord sinds de locatie is geopend, maar met een daling van de temperatuur Adidas Superstar Mujer Verdes komt een onvermijdelijke daling van de verkoop.

Het probleem is niet uniek voor bedrijven in het gebied. Elders worden ijskraampjes en snowboardleveranciers en kerstdecorwinkels getroffen door snelle seizoensgetijden. Hoe zal de generaal blijven drijven totdat de lente dooit? Overleven is afhankelijk van rek en zorgvuldige planning.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 7 invitados

cron