Cargando...

vergemakkelijken om de glucose

Temas de Geología General
lasky1994
Fluorita
Mensajes: 1395
Registrado: Jue, 16 Nov 2017, 01:09
Gender: None specified

vergemakkelijken om de glucose

Mensajepor lasky1994 » Sab, 24 Feb 2018, 06:41

Vrijgekomen als reactie op lage niveaus van bloedsuiker, wordt glucagon geproduceerd door de alvleesklier om de afgifte van vrije vetzuren (FFA's) uit Adidas ZX 850 Femme vetweefsel te stimuleren en bloedglucosewaarden te verhogen, die beide belangrijk zijn voor Asics Gel Lyte 3 Womens het aanwakkeren van oefeningsactiviteit. Omdat de glycogeenniveaus uitgeput raken tijdens Nike Free 5.0 Dame inspanning, geeft glucagon extra glycogeen vrij dat in de lever is opgeslagen.

cortisol

Cortisol is een katabole stero?de hormoon geproduceerd door de bijnier als reactie op stress, lage bloedsuikerspiegel en lichaamsbeweging. Het ondersteunt het energiemetabolisme gedurende lange perioden van inspanning door de afbraak van triglyceride en prote?ne te vergemakkelijken om de glucose te cre?ren die nodig is om het sporten te stimuleren. Cortisol komt vrij wanneer het lichaam te veel fysieke stress ervaart of niet voldoende hersteld is van een eerdere workout. Terwijl cortisol het vetmetabolisme helpt bevorderen, kan te lang oefenen om de hoeveelheid Nike Air Force 1 Damen cortisol te verhogen om spiereiwit te katalyseren in plaats van te sparen om beschadigde www.dkmaxskodame.com weefsels te herstellen.

Epinephrine en Norepinephrine

Deze aminehormonen spelen een belangrijke rol bij het helpen produceren van het sympathische zenuwstelsel (SNS) en bij het reguleren van de lichaamsfunctie tijdens cardiorespiratoire oefeningen. Ingedeeld als catecholamines, epinephrine en norepinephrine zijn afzonderlijke maar verwante hormonen. Epinefrine, vaak adrenaline genoemd omdat het wordt aangemaakt door de bijnier, verhoogt het hartminuutvolume, verhoogt de bloedsuikerspiegel (om te helpen bij het sporten), bevordert de afbraak van glycogeen voor energie en ondersteunt het vetmetabolisme. Norepinephrine vervult een aantal dezelfde functies als epinefrine, terwijl het ook de bloedvaten vernauwt in delen van het lichaam die niet Adidas Superstar Femme bij lichaamsbeweging zijn betrokken.

testosteron

Testosteron is een stero?de hormoon Adidas Superstar Womens Gold geproduceerd door de Leydig cellen van de teelballen bij mannen en de eierstokken van vrouwen, met kleine hoeveelheden geproduceerd door de bijnieren van beide geslachten. Testosteron is verantwoordelijk voor de resynthese van spiereiwitten en de reparatie van spiereiwitten die door oefening zijn beschadigd, en speelt een belangrijke rol bij het helpen groeien van de skeletspieren. Testosteron werkt met specifieke receptorvizieren en wordt geproduceerd in reactie op oefeningen die spiereiwitten beschadigen.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 4 invitados

cron