Cargando...

benadering van deadlines

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 1470
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

benadering van deadlines

Mensajepor Banning » Mar, 16 Ene 2018, 06:48

Degenen onder ons die een race van 26,2 mijl hebben gelopen of van plan zijn te rennen, kunnen overwegen om dit te doen in Amsterdam, Parijs, New York, Boston ... zelfs in Zuid-Afrika. En misschien reizen we naar Oost-Afrika om op safari te gaan - en nooit zullen de twee overgaan.

Met zoveel hardlopers van wereldklasse is er duidelijk een grote lokale loopscene in Oost-Afrika. Maar het lijkt meer Nike Air Max Classic Bw Womens op de crosscountryscene van het VK en vertaalt zich niet naar internationale evenementen. Voor veel Oost-Afrikanen is rennen een manier om uit hun geboortestad te ontsnappen en naar Europa en de VS te gaan om te concurreren. Dit, in combinatie met de realiteit van een worsteling met slecht onderwijs, aids en elementaire sanitaire voorzieningen in sommige regio's, betekent dat het opzetten van gladde sportevenementen helemaal geen prioriteit is. En slick is iets dat - laten we eerlijk zijn - ons hardlopers zijn gaan verwachten van een race.

Maar ondanks deze moeilijkheden, zijn er een groeiend aantal internationale evenementen op afstand in Oost-Afrika, en ik zou zeggen dat het juist het gebrek aan "gladde" dat het lopen in Oost-Afrika zo'n fantastische ervaring maakt.

Zet een race in het VK op, volg een aantal richtlijnen en gooi wat marketingtalent binnen, en voila, je hebt een marathon. Zet een marathon op in Oost-Afrika, en er zijn nog Asics Gel lyte 3 Homme een paar ringen en een beetje meer springen vereist. Backhanders, veranderde geesten, een meer flexibele benadering van deadlines ... En dat is voordat we proberen de gepercipieerde politieke en medische stigma's aan te pakken (noem Ebola niet!) Die lopers verhinderen de reis te maken. Maar als je door een wonder (en wanneer ik zeg wonder, bedoel ik een fantastische, opbouwende doorbraak) je een afstandsevenement vindt in Oost-Afrika, meld je dan aan.

Natuurlijk kun je tijdens de New York Marathon de wereldberoemde bezienswaardigheden bekijken. Run de Berlin Marathon en ga voor een PR op een snelle, vlakke koers. Maar ren in Oost-Afrika, en je zult nog veel meer krijgen. Het landschap zal echt uitstekend zijn, geen vraag. Maar iets meer een complete wow is het enige dat onze ervaringen altijd maakt of breekt: de mensen. Ja, Nike Janoski Womens je verliest de soepele, Starbucks-achtige loopcursussen en handige kettingen om in carb te laden. Maar dit is de thuisbasis van hardlopen op afstand. Waar anders zal je vermelden dat je op weg bent naar een trainingsrun en dat er een dozijn locals op je wachten om je te vergezellen, met een spijkerbroek en sandalen in een leuk contrast met je levendige Lycra? Waar anders lopen mensen op met een grote grijns? Waar anders zullen giechelende schoolkinderen je hard maken voor je geld?

En dat is nog voordat ik de gewrichtsvriendelijke zacht lopende oppervlakken, de natuur, de uitdaging van de hoogte en het heuvelachtige terrein en de vele andere aanvinkhokjes die voor een perfecte run zorgen, zijn binnen gegaan.

Ondanks de moeilijkheid om deze evenementen te cre?ren, zijn er enkele korte, middellange en lange afstand internationale Nike Air Vapormax Womens hardloopevenementen in Oost-Afrika. Ren door een safaripark in Kenia, sluit je aan bij duizenden anderen voor de Grote Ethiopische Run - of, dit jaar, maak deel uit van de inaugurele Uganda International Marathon in het huis van de Olympische gouden medaillewinnaar van 2012, Stephen Kiprotich. Stap buiten de comfortzone van een strakke organisatie en goodiebagtraktaties en ervaar iets heel anders. Je zult er geen spijt van krijgen.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Majestic-12 [Bot] y 17 invitados