Cargando...

we allemaal verdomd veel

Temas de Geología General
lasky1994
Fluorita
Mensajes: 816
Registrado: Jue, 16 Nov 2017, 01:09
Gender: None specified

we allemaal verdomd veel

Mensajepor lasky1994 » Vie, 24 Nov 2017, 06:42

Het licht veranderde. Verkeer gestold. De tram stopte.

Ik ving het op, ongelovig, mijn hoofd draaide en klopte op de deur. De chauffeur opende hem, maar ik kon niet praten. Op dat moment bereikte een dame de voorkant van de tram met de laptopkoffer. Ze gaf het in. Ik wees ernaar en ze begreep het. De hele tram deed. Ik nam de laptop van haar, strompelde de trap af en stortte in tegen een muur. Iedereen op de tram barstte in lachen uit. Yep, "ik vertelde hem, hoewel ik zeker ben dat de vraag die hij vroeg, en het antwoord dat ik gaf, uit verschillende sterrenstelsels kwam.

Dus dat is mijn beste Adidas ZX 750 Mujer race tot nu toe. Ik v de tram No 19. Cursusrecord voor Sydney Road, van halte 20 tot 26.Adidas ZX Flux Dames Zwart Ik weet niet zeker of ik ooit een betere zal hebben, hoewel ik mezelf open laat staan ??om verrast te worden. Als er een race langs komt die me meer kan leren dan deze - deze hele race, niet alleen de top, maar ook de kanten - dan zal ik mezelf gelukkig prijzen.

En als er een leven langs komt dat meer kan raken dan Matt deed, dan hebben we allemaal verdomd veel geluk.

Rust in vrede, of schijnen op, jij gekke diamant. Of doe wat je wilt, hoe je het ook doet, net zoals je altijd hebt gedaan.

Luister nu kinderen. Wanneer een man je een witte pil aanbiedt en je vertelt dat het alles beslist veel beter zal maken: ZEG NUMMER.

Zelfs als de man je echtgenoot is en je hebt niest en je ogen stromen omdat je allergie?n mentaal zijn geworden, en het is gewoon een antihistaminicum. Doe het niet, oké? Of doe het niet tenzij u zich dan Asics Gel Quantum 360 Womensongeveer acht uur naar bed kunt terugtrekken. Of in elk geval voordat u het pakket leest dat waarschuwt dat het slaperigheid zal veroorzaken en dat u niet moet autorijden nadat u het heeft ingenomen. En zeker, doe het zeker niet als u op het punt staat om op een 18 mijl te rennen.

Goed, blij dat we dat hebben opgeruimd. Vertel eens over je weekend hardlopen, mensen. Was het, net als het mijne, een soort van raar wazig lopen door mistige stroop voordat je eindelijk de drugs uitzwaaide, wat ongeveer het exacte punt was dat je je realiseerde dat je in die waas de gel had gelaten die je had gekocht met u? Nee? Alleen ik dan.

Dus deel je verhalen over triomfen, PB's, PW's, blessure-ellende en door lichamelijke oefeningen voorgeschreven oefeningen Nike Air Max 2017 Damen (de Clam, toch, het is altijd de Clam, Physio regel één: geef ze de Clam) onder de regel Asics Gel Lyte 5 Womens zoals altijd. En iemand brengt me een caffe?ne-infuus.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Baidu [Spider], Bing [Bot] y 18 invitados