Cargando...

theorie luidt dat

Temas de Geología General
lasky1994
Fluorita
Mensajes: 816
Registrado: Jue, 16 Nov 2017, 01:09
Gender: None specified

theorie luidt dat

Mensajepor lasky1994 » Vie, 24 Nov 2017, 06:00

Dus hoe zit het met blessurepreventie? Er is hier ook weinig bewijs - hoewel het Nike Air Vapormax Donna probleem ook erg moeilijk te bestuderen is, omdat de variabelen zo groot zijn. De meeste studies kijken eenvoudig naar groepen die zich uitrekken, groepen die dat niet doen en vervolgens de verwondingen in Adidas ZX Flux Damen Blumen elk tellen. Het is niet de beste methode, maar voor wat het waard is, laat het geen verband zien tussen strekken en letselpreventie. Een recensie in het Clinical Journal of Sports Medicine concludeerde dat "de wetenschappelijke basisliteratuur het epidemiologisch bewijs ondersteunt dat rekken vóór inspanning het risico op letsel niet vermindert". In een andere review concludeerde dezelfde auteur: "Studies die suggereren dat stretching vóór oefening niet gunstig is, moeten worden verzwaard als sterker."

Er is zelfs enige suggestie dat stretching (met name van de statische soort) actief slecht voor je zou kunnen zijn, hoewel dit meer op sprinters lijkt te slaan dan Adidas ZX Flux Womens Black uithoudingslopers. Wat nu universeel is overeengekomen, is echter dat functionele beweging belangrijker is dan statisch rekken. Als je echt wilt strekken voordat je gaat hardlopen, maak het dan "actief" in plaats van statisch. Of gewoon starVoor vele jaren was de mode in recreatief hardlopen zo 'natuurlijk' mogelijk te zijn. De theorie luidt dat je minder snel gewond zult raken als je loopt zoals "de natuur het bedoeld heeft" - hoewel de natuur vermoedelijk niet van plan was om beton, asfalt, gebroken glas, sedentaire levensstijl en dure hardloopschoenen te gebruiken.

Het probleem is dat een groot deel van de impuls voor dit idee - naast het boek Born to Run van Christopher McDougall, over de letterlijk blootsvoets Tarahumara Native Americans in Mexico - voortkomt uit de observatie dat topsporters niet staken, dat wil zeggen, landen op de grond. eerst hakken, maar in plaats daarvan rennen Nike Cortez Mujer op de voorvoet. Er zijn hier verschillende problemen. Nike Air Max 95 Femme Ten eerste, soms doen ze hiel-staking en ten tweede, als ze dat niet doen, is het grotendeels een gevolg van de eenvoudige mechanica van hardlopen. Probeer tegelijkertijd te sprinten en met de hiel te slaan: het is gewoon niet fysiek mogelijk. Als je echter met een minder goddelijk tempo rent - zoals 99,9% van ons doet - kan het feitelijk effici?nter zijn om met de steek te slaan: onderzoekers van de Universiteit van Massachusetts hebben in een computer-gesimuleerde studie aangetoond dat bij een 7: 36-minuten- a-mijl tempo, hiel opvallend was ongeveer 6% effici?nter dan slaan in het midden of op de voorvoet. Ander onderzoek suggereert dat de "drempel", waar de economie zich onderscheidt tussen mid- en heel-strikeers, een snelheid van 6:25 mijl is.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 20 invitados

cron