Cargando...

laufen und mit dem vorletzten

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 2460
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

laufen und mit dem vorletzten

Mensajepor Banning » Mié, 11 Dic 2019, 04:56

Ik denk dat het meer tijd kostte om de samenvatting te schrijven dan voor de marathon. Een paar weken geleden was ik in Arizona voor de Phoenix Marathon. Ik heb het vorig jaar gerund om 3:30 te achtervolgen (klinkt bekend), maar negeerde een blessure die me uiteindelijk vertraagde. Dit jaar had ik de ambitie om er (letterlijk) nog een keer aan te rennen, maar mijn training was er praktisch niet.

Ik probeerde mezelf klaar te maken door een spontane marathon uit te schakelen, gewoon om de benen klaar te maken voor de afstand / tijd Nike Air Pegasus 83 Homme op mijn voeten, maar het leven gebeurde (huis werd ziek, toen werd ik ziek) en de volgende twee weken waren lage mijlen op het beste. Dat betekende min of meer dat de race 'voor de lol' zou zijn en een uitwerking op hoe goed het Nike Air Max Command Hombre ging qua benen om de afstand comfortabel te kunnen lopen.

Maar laten we ons eerst bezighouden met de leuke sociale dingen. #werunsocial organiseerde een ontmoeting op de expo met Pro Compression, en het betekende ook dat ik een beetje extra rondging met @runemz en @carleemcdot - wat altijd een overwinning is in mijn boek. De ontmoeting is goed verlopen, we hebben een heleboel foto's genomen, wat spullen weggegeven en natuurlijk nog wat foto's genomen.

Nog nooit gehoord van hashlopen? Nou, het lijkt een beetje op Fight Club, maar dan met rennen in plaats van vechten en met wat pintjes in de mix. Gisteravond Adidas Zx Flux Womens sleepte meneer Niceguy (meer Ed Norton dan Brad Pitt voor deze metafoor) me mee naar mijn eerste hash-run ooit.

We renden door de straten van Noord-Londen na krijtmarkeringen die eerder op de dag door de ‘haas’ waren geplaatst. Soms waren deze gemakkelijk te herkennen en bij anderen was een beetje zoeken (ronddraaiend) nodig. De run begon en eindigde in een lokale pub waar, als een hasjmaagd, mijn trainers waren gezegend met bier voordat we vertrokken en ik werd uitgedaagd om een ??biertje in één te drinken bij mijn terugkeer (zie foto).

Het was een leuke manier om 4 heuvelachtige kilometers te lopen en, hoewel Nike Air Max 2017 Mujer beide erg vriendelijke groepen mensen zijn, was het heel anders dan hoe het voelt om met de hardloopclub te rennen. En niet alleen omdat er aan het eind bijna verplicht bier was. Om weer verder te gaan met ‘Born to Run’ - Nike Air Max 95 Womens ik zou zeggen dat rennen vrijwel hetzelfde is als wat de Tarahumara-stam doet: bier drinken, een spel rennen, plezier hebben.

Hashen is een wereldwijd iets, dus waar je ook bent in de wereld, er is er mogelijk eentje voor de deur. Bekijken. Ik ga zeker weer hashen. Hopelijk is Brad Pitt er de volgende keer ook bij!

De raceochtend was behoorlijk rustig. En met saai bedoel ik parkeren op de 5K-parkeerplaats en dan helemaal naar de marathonparking lopen en in de voorlaatste bus zitten om de start te maken. We waren nooit "echt" ongerust, omdat @runemz ons verzekerde dat "we goed zijn" en dat waren we ook.

Het Adidas Nmd Damen plan was om zo snel mogelijk een half uur te verslaan. Ik wist dat we met wat downhill-mijlen zouden beginnen, dan zouden er een paar uphill-mijlen zijn (terug naar 9 s), maar na mijl 6 was het meestal te vlak. Wetende dat dit Nike Air Huarache Damen vorig jaar echt heeft geholpen, is het een downhill-profiel, maar voelt plat aan.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados

cron