Cargando...

kwestie van of ik me echt

Temas de Geología General
Banning
Fluorita
Mensajes: 2376
Registrado: Vie, 08 Sep 2017, 08:54
Gender: None specified

kwestie van of ik me echt

Mensajepor Banning » Mar, 15 Oct 2019, 04:50

Ik vertelde hem "thuis stretch" met 0,25 mijl te gaan, hij zei "laten we gaan" en ik zwaaide hem voort omdat ik al op topsnelheid was. Hij schopte het in een andere Nike Juvenate Mujer versnelling en eindigde ruim voor me. Jullie mensen hebben nog een uitrusting.

Ik was zo snel aan het rennen als mijn Nike Air Max 2017 Dames benen me zouden doen denken 'een mijl, een mijl, een mijl'. Ik sprintte zodra ik de finishlijn zag wetende dat ik het kon halen onder 1: 38 ... en deed dat amper.

Het kennen van de cursus heeft me veel geholpen. Ik wist precies waar ik de hele cursus was en waar ik nog moest gaan. Op mijn horloge stond 13,24 mijl, wat betekent dat ik fantastisch werk heb geleverd door de raaklijnen te laten lopen en niet onnodig te weven. Dat is misschien het beste wat ik ben gekomen om zo dicht bij de werkelijke afstand van de baan te komen.

Bedankt aan iedereen die me feliciteerde met de racedag en goede wensen eerder. Mijn doelen op de interwebs zetten en iedereen zo ondersteunend en aanmoedigend laten zijn, is een Nike Air Max Command Damen verbazingwekkend iets. Het maakt echt een verschil wetende dat mensen positieve race-vibes jouw kant op sturen. Ik waardeer het Nike Air Max 95 Mujer en wou dat ik jullie allemaal een high-five kon geven ... maar zoals beloofd, mijn (poging tot) jazzhanden:

De spectaculaire openingsceremonie op de Olympische Spelen in Londen 2012 was een viering van alles wat Brits was. Maar het liet een zeer kenmerkende Britse eigenschap over: die van het neerslaan van onze helden.
Paula Radcliffe is de snelste vrouw ter wereld ooit tijdens de marathon. Ze heeft sinds 2003 het wereldrecord voor de afstand en heeft twee London Marathons en twee New York Marathons gewonnen. Tijdens de Londense marathon in april 2002, haar eerste race op afstand, eindigde ze in 2:18:56 - een wereldtop voor vrouwen, een Europees record en het snelste debuut ooit over de 26 mijl.

Bij twee Adidas Zx 750 Damen gelegenheden zijn haar races echter niet gepland en is ze gedwongen om uit een race te stappen of in een teleurstellende tijd te finishen. Beide keren waren in een Olympische spelen en beide keren is ze geschilderd als een opgever of een mislukking door de Britse pers en internetcommentatoren.

Gisteren kondigde Paula haar terugtrekking uit de Olympische marathonploeg aan. In een verklaring zei ze: “Vanaf de dag dat werd aangekondigd dat Londen het bod had gewonnen, was deelname aan en goed presteren op de Olympische Spelen in Londen een belangrijk doel in mijn leven. Het doel van een vijfde Olympische Spelen, in mijn thuisland, wat is er beter?

“De kans om mezelf goed te maken voor bittere teleurstellingen bij de vorige twee Olympische Spelen. Door veel moeilijke tijden heeft het me gevochten, gemotiveerd en gefocust. Dat is Nike Air Max Command Mens waarom het zoveel pijn doet om eindelijk bij mezelf toe te geven dat het niet gaat gebeuren.

“Mijn sport is een prachtige sport, het geeft zoveel plezier en plezier, ik geloof dat het me helpt een beter persoon te zijn en ik heb het geluk gehad om een ??groot succes te ervaren en zoveel mooie en gelukkige herinneringen te hebben. Het nadeel is echter dat het je hart en geest vaak kan breken als je lichaam niet in staat is om te evenaren wat je hart en hersenen willen. "

Het is verpletterend voor elke sporter om uit een race te moeten komen waar ze zo hard voor hebben gewerkt - zelfs op het niveau van de ammunitie voelen we de frustraties van een blessure en kunnen we niet concurreren. Maar om je hele leven en de afgelopen vier jaar voor een schot op Olympisch goud te hebben gewerkt en je vervolgens te laten ontsnappen vanwege Nike Air Max Command Damen ziekte of letsel, is iets dat ik me niet kan voorstellen.

Ik hoop dat lurkers op het internet commentaar zullen stoppen met het schrijven van hatelijke, onwetende en slecht ge?nformeerde afwezigheid over Paula. Ik hoop dat mensen zich herinneren dat Paula Radcliffe de snelste vrouw ooit over de marathonafstand blijft. En ik hoop dat ze zich realiseren dat zelfs wanneer ze niet met Paula racet, een positief rolmodel heeft geholpen om dit voormalige luie meisje en meer mensen te inspireren, om meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Comparte estoComparte esto


Volver a “Geología General”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Google [Bot] y 3 invitados

cron